Blog

Impressió digital revolucionària: HP Indigo WS6800

17 Gener 2017

Notícies

A Boronatic estem especialitzats en la impressió d’etiquetes adhesives. El nostre gran objectiu és seguir ampliant la nostra capacitat productiva en tecnologia d’impressió digital amb noves maquinàries que ens permetin oferir serveis més personalitzats als nostres clients.

Un dels principals valors de Boronatic és la tecnologia, els seus materials innovadors i els acabats sofisticats. Gràcies a la incorporació de la HP Indigo WS6800 hem trobat una solució molt eficaç per a la producció d’embalatges i etiquetes adhesives de gran volum degut a la seva bobina de gran qualitat i capacitat.

La HP Indigo WS6800 produeix fins a 131 peus lineals per minut en color. Fàcil i ràpid a l’hora d’igualar colors de marca amb extrema precisió, consistència i recurrència des de la primera impressió.

Aquesta tecnologia ens permet complir amb les exigències dels nostres clients ja que té un màxim de 7 estacions de tinta i una gamma de colors que arriba fins al 97% dels colors PANTONE.